Billetsalg

Deltagelse i festivalen er gratis for alle.
Dog kræves billetter til alle koncerter, teater og filmfremvisning i Cinemateket.
Der opkræves også betaling for særskilte arrangementer. Se nærmere i programmet.

Koncerter & teater (med entrebillet)
Normalpris Medlemspris
ŸYehi Shalom Trio

Køb billet her

150 kr. 120 kr.
ŸAldrig mere – Causeri
Køb billet her
100 kr. 80 kr.
ŸJødisk klassisk musik i verdensklasse
Køb billet her
200 kr. 150 kr.
ŸShtoltse Lider
Køb billet her
100 kr. 80 kr.
ŸFra Ose Shalom til Gloomy Sunday
Køb billet her
150 kr. 120 kr.
ŸTrio Oblomov & Sasha Lurje
Køb billet her
150 kr. 120 kr.
ŸMames Babegenush med LiveStrings & Socalled
Køb billet her
200 kr. 150 kr.
ŸMark Eliyahu
Køb billet her
200 kr. 150 kr.
ŸTante Annas flugthistorie v/ Benjamin Koppel m.fl.
Køb billet her
200 kr. 150 kr.
Festivalkoncertpas (entre til alle koncerter)
Køb billet her
475 kr. 375 kr.

Filmvisning i Cinemateket koster 95 kr. Billetter købes direkte i Cinemateket. Prisen gælder for begge film.
Cinemateket billet

Billetter kan købes hos:

Politiken Plus
Billetnet
DJS: ved indbetaling på konto 5011–0001450339 i Jyske Bank. Anfør venligst antal billetter, koncertnavn og dato samt dit navn. Billetterne købt hos Det Jødiske Samfund udleveres ved bod på festivalen.
Billetterne kan også købes ved indgangen.

Informationsboder

Under festivalen vil der være repræsentanter fra jødiske foreninger. Her kan du møde gamle og nye venner – og frem for alt få en masse spændende at vide. Du kan besøge følgende foreninger og organisationer:

DET JØDISKE SAMFUND – THE JEWISH COMMUNITY IN DENMARK
Kom og hør nærmere om det jødiske samfund herhjemme, som efterhånden har eksisteret i mere end 400 år. Hør om jødiske helligdage og jødiske traditioner. Hør om jødiske kulturaktiviteter og bliv inspireret af en særdeles aktiv jødisk menighed. Hør om hvordan du kan blive en del af den. Mød bl.a. repræsentanter fra administrationen i Det Jødiske Samfund, der vil være til stede ved boden med infomateriale, brochurer, indmeldelsesblanketter og et udvalg af relevante publikationer. 

AKTIONSGRUPPEN FOR JØDERNE I SKT. PETERSBORG
Aktionsgruppen vil præsentere brochurer og andet materiale vedrørende Aktionsgruppens aktiviteter og arbejde for børn og ældre i Skt. Petersborg. 

CAROLINESKOLEN – THE JEWISH SCHOOL
I februar 2018 flyttede skolen, børnehaven og vuggestuen til nye, smukke omgivelser på Strandvejen 93. Samtidig blev Carolineskolen sammenlagt med børnehaven og vuggestuen, og vi bliver til én fælles organisation, hvor vi giver børn fra 0 – 15 år et stærkt fællesskab, der rækker langt ind i voksenalderen, en klar jødisk identitet og voksne, der virkelig brænder for at gøre dagene spændende og fyldt med læring og gode oplevelser for alle børn.

DANSK ZIONISTFORBUND – THE DANISH ZIONIST FEDERATION
I DZF-boden vil du møde bestyrelsesmedlemmer, som vil orientere dig om organisationen og dens virke. Her får du mulighed for at få svar på dine spørgsmål, ligeledes kan du få brochurer og pjecer, hvor du kan læse om Dansk Zionistforbunds arbejde og om Israel. Desuden kan du få smagsprøver fra Israel. Vi glæder os til at se jer.

 KEREN HAYESOD DANMARK – DEN DANSKE ISRAELINDSAMLING
Du har igen chancen for at hilse på KHD under den Jødiske Kulturfestival 2018. Kom forbi vores bod, hvor du kan hilse på bestyrelsen og høre om, hvorledes din støtte gør en bemærkelsesværdig forskel gennem velgørenhedsarbejde til fordel for mennesker i Israel, der har allermest brug for hjælp – også fra Danmark.

KKL
Kom og besøg KKL-Danmark. KKL er en NGO og en af verdens ældste og mest innovative miljøorganisationer. Vi arbejder med at skabe grønne oaser i byområder og med udvikling af bæredygtigt landbrug. Siden 1901 har KKL plantet mere end 250 mio. træer, etableret dambrug og skabt grøn udvikling i tidligere ørkenområder i Israel. Den viden, som forskerne tilegner sig i KKL’s R&D-centre, formidles kontinuerligt til områder i verden, der lever med samme tørre og varme klimatiske forhold som i Israel. Mød repræsentanter for KKL-Danmark og hør om igangværende og fremtidige projekter i Israel, hvor KKL gør Negev grøn og Golan grønnere.

NEW OUTLOOK
Besøg den dansk-jødiske fredsbevægelse, der beskæftiger sig med Israels problematik og fredsprocessen i Mellemøsten. New Outlook fokuserer på bevarelsen af jødedommens humanistisk-etiske værdier og løsning af konflikten i Mellemøsten. Besøg NewOutlooks bod sammen med bevægelsen Salaam-Shalom, som sammen taler om muslimernes og jødernes sameksistens samt multikultur.

WIZO
I WIZO’s stand kan man høre mere om WIZO, både som dansk forening og som velgørende NGO i Israel. Desuden kan man støtte sagen ved at købe fx kalotter, mezuzot, kort og davidstjerner mm.

Adresser

Begravelsespladsen i Møllegade – Møllegade – 2200 København N
Bremen Teater – Nyropsgade 39-41 – 1602 København V
Carolineskolen – Strandvejen 93 – 2100 København Ø
Chabad Huset – ChabaDanmark – Ole Suhrs Gade 10 – 1354 København K
Cinemateket – Gothersgade 55 – 1123 København K
Dansk Jødisk Museum – Proviantpassagen 6 – 1218 København K
Den Sorte Diamant – Søren Kierkegaards Plads 1 – 1221 København K
Det Jødiske Hus – Det Jødiske Samfund i Danmark – Krystalgade 12 – 1172 København K
Københavns Rådhus – Rådhuspladsen 1 – 1599 København
Mantziusgården – Johan Mantzius Vej 7 – 3460 Birkerød
Mosaisk Vestre Begravelsesplads – Vestre Kirkegaards Allé 15 – 2450 København V

Mad under festivalen

DJS’ kok, Preben Jensen, sørger for lækker mad for børn og voksne under hele festivalen, hvor der vil blive serveret et bredt udvalg af kosher mad. Der vil være tændt for grillen 3., 4., 5. og 10. juni. Øl, vin, sodavand samt kaffe/te vil kunne købes under hele festivalen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev