MADWORKSHOP: SYV MÅDER AT TILBEREDE AUBERGINE PÅ

MADWORKSHOP: SYV MÅDER AT TILBEREDE AUBERGINE PÅ (sprog: ENG)
Har du lyst til at smage på autentiske sefardiske retter tilberedt af en af de dygtigste kokke fra Tjekkiet? På denne kulinariske workshop kan du blive inspireret til nye opskrifter af den kreative og fænomenale Michal Hromas. På workshoppen vil han vise, hvordan man tilbereder syv forskellige retter med aubergine. Efterfølgende er der smagsprøver på lækkerierne. Hromas, der har arbejdet på flere berømte restauranter, bruger friske økologiske råvarer i sin madlavning, og han foretrækker at kokkerere på åben ild i det fri. Hans madlavning er inspireret af de mange rejser, han i tidens løb har været på. Hans favoritkøkkener er Mellemøsten, Middelhavslandene og Balkan.

SEVEN WAYS TO PREPARE EGGPLANT
Would you like to taste authentic Sephardic cuisine prepared by one of the best Czech chefs? In this culinary workshop, Michal Hromas will prepare eggplant in seven different ways and you have the opportunity to taste his recipes. Only fresh organic vegetables and special ingredients are used in his cooking. Michal is inspired by his countless trips abroad. His specialties are regional cuisines; the favourite ones are from the Middle East, the Mediterranean and the Balkans. 

ARRANGØR: Jødisk Kulturfestival / Tjekkiets ambassade
TID: Kl. 17.00-18.30 Onsdag 2 juni
STED:DET JØDISKE HUS – Krystalgade 12 – 1172 København K
ENTRÉ: Gratis

 

 

 

Powered by Khore by Showthemes